Українська правда

НОВИНИ

На півночі Донеччини відновлюють залізничні колії - штаб
04.08.2015 12:07
Найбільше постраждала ділянка шляху між станціями Майорськ і Курдюмовка. Для її відновлення створено спеціальну групу

Під координацією українських військових розпочали роботи з відновлення залізничної колії на півночі Донеччини.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

На залізничній гілці, яка з’єднує Горлівку і Артемівськ, найбільше постраждала ділянка шляху між станціями Майорськ і Курдюмовка.

Для її відновлення створено спеціальну групу з працівників "Укрзалізниці" і місцевої військово-цивільної адміністрації, яка з 3 по 9 серпня має провести роботи щодо відновлення залізничного сполучення. Координацію робіт покладено на представників Збройних сил України.

"Найбільша проблема виконання цих робіт полягає в безпеці ремонтних бригад. Цей район постійно перебуває під обстрілом бойовиків з боку непідконтрольних Україні територій", - констатував начальник групи координації даного проекту полковник Олександр Пельц.

"Ми довго чекали, щоб припинився вогонь з мінометів по станції Майорськ. Але після його закінчення почали працювати снайпери. Саме під їхнім прицілом довелось здійснювати попередній огляд обсягів робіт і навіть ремонт рейок в одному з місць пошкодження", - сказав він.

Відновлення залізничної колії з боку території, що контролюється Україною, буде лише до лінії розмежування.

Проте під час зустрічей робочої групи у Мінську саме ця ділянка з Горлівки до Артемівська винесена окремим питанням, адже на цьому напрямку завжди великий потік автомобілів з вантажами та пасажирами, зазначають у штабі.

Під координацією українських військових розпочались роботи з відновлення залізничної колії на півночі ДонеччиниПід час...

Posted by Прес-центр АТО on Tuesday, August 4, 2015





^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"