Українська правда

НОВИНИ

Мін'юст зареєстрував партію Коломойського "Укроп"
18.06.2015 18:02
Партія олігарха Ігоря Коломойського "Укроп" отримала офіційне свідоцтво про реєстрацію в Міністерстві юстиції.

Партія олігарха Ігоря Коломойського "Укроп" отримала офіційне свідоцтво про реєстрацію в Міністерстві юстиції.

Відповідний документ на своїй сторінці у Facebook опублікував колишній заступник Коломойського на посаді дніпропетровського губернатора Геннадій Корбан.

"В історії української політики відкривається нова глава. Запам'ятайте цей день. Він може стати переломним для України і для тих, кому небайдужа доля нашої країни", – написав він.

В истории украинской политики открывается новая глава. Запомните этот день. Он может стать переломным для Украины и для ...

Posted by Gennady Korban on Thursday, June 18, 2015

Опубліковане Корбаном свідоцтво 250-н.п. було видане 15 червня 2015 року, але сама політична сила, якої воно стосується, була зареєстрована ще 25 вересня 2014 року. На сайті Державної реєстраційної служби під цим номером значиться партія "Патріотичний альянс", але на сайті Єдиного реєстру громадських формувань – вже партія "Укроп".

Головою партії в реєстрі вказаний Андрій Пильченко, а членами політради – Юлія Дрок та Наталія Костюченко.

Таким чином, була створена не нова партія, а перейменована стара. Очевидно, це зроблено для того, щоб отримати право приймати участь у місцевих виборах у жовтні цього року – для цього партія має бути створена не пізніше ніж за рік до виборів.

Корбан у своєму пості також додав, що інцидент з логотипом партії у вигляді кропу, який був створений художником Андрієм Єрмоленком і використаний без дозволу, вже врегульовано.

Як відомо, крім "Укропа" Коломойський на виборах підтримуватиме також партію Віталія Хомутинніка "Відродження".

Українська правда






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"