Українська правда

НОВИНИ

Слідком РФ вигадав, що бойовики відпустили Савченко з полону
06.05.2015 16:37
Слідчий комітет Росії у матеріалах справи проти Савченко встреджує, що бойовики після взяття її в полон, просто її відпустили.

Слідчий комітет Росії у матеріалах справи проти Савченко встреджує, що бойовики після взяття її в полон, просто її відпустили.

Про це йдеться у матеріалах справи, які наводить захисник Савченко Микола Полозов.

Він навів фото з матеріалів справи, де вказано:

"Безпосередньо після боєзіткнення Савченко була захоплена в полон ополченцями самопроголошеної "ЛНР", після чого відпущена, і в період часу з 15:30 до 17:00 23.06.2014 в порушення встановленого порядку для в'їзду на територію РФ незаконно перетнула держкордон РФ".

По версии СК боевики т.н. "ЛНР" во главе с Плотницким просто отпустили Савченко из плена. #FreeSavchenko pic.twitter.com/UTBubnJZm9

— Николай Полозов (@Moscow_advokat) May 6, 2015

"Тобто Плотницький і його банда не везли зв’язану Савченко з мішком на голові з Луганська до кордону РФ? А що ж він їй телефони не віддав", - обурився Полозов брехнею Слідчого комітету РФ.

У свою чергу інший захисник Савченко - Марк Фейгін - нагадав, що раніше стверджувалося, що Савченко утікла з полону.

А раньше была версия, что Савченко из плена батальона ЗАРЯ бежала! А теперь оказывается ребята-ополченцы пожалели "котика" и отпустили...

— Mark Feygin (@mark_feygin) May 6, 2015

Як відомо, Савченко була взята в полон бойовиками, а потім насильно перевезена на територію Росії після чого була взята під варту.

Українська правда






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"