Українська правда

НОВИНИ

Газета ВР показала депутатів, які не дали бійцям в АТО проголосувати
23.10.2014 12:07
Парламентська газета "Голос України" оприлюднила список депутатів, які були відсутні і не голосували на позачерговому засіданні парламенту 20 жовтня.

Парламентська газета "Голос України" оприлюднила список депутатів, які були відсутні і не голосували на позачерговому засіданні парламенту 20 жовтня.

Список з'явився в номері за четвер під заголовком "Депутати, які не виконують свої конституційні функції, обов'язки, не беруть участі в засіданнях Верховної Ради, і за яких виборцям не варто голосувати".

В день позачергового засідання - в понеділок, станом на 10.00 - не зареєструвались на робочих місцях у сесійній залі 222 народних депутата.

Не голосували за включення до порядку денного законопроекту про забезпечення реалізації конституційних виборчих прав учасників АТО на позачергових виборах 19 депутатів, не брали участі в голосуванні (були відсутні) 216 депутатів.

Не голосували за включення до порядку денного законопроекту про зміни в закон про телебачення й радіомовлення щодо захисту інтересів держави й законопроекту про протидію корупції 44 депутата, були відсутні 236.

Як повідомлялося, 20 жовтня на засіданні Верховна Рада не змогла внести до порядку денного законопроекти, що дозволяють бійцям, що перебувають в АТО, проголосувати.

Список депутатів, які відмовилися надати право бійцям в АТО проголосувати, можете побачити тут.

Інтерфакс-Україна






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"