Українська правда

НОВИНИ

СБУ розшукує російського підполковника, який захоплював міліцію у Горлівці
18.04.2014 12:03
СБУ оголосило в розшук члена диверсійної групи громадянина Російської Федерації Ігоря Бєзлєра, 1965 року народження, який назвався підполковником російської армії при захопленні міліції у Горлівці.

СБУ оголосило в розшук члена диверсійної групи громадянина Росії Федерації Ігоря Бєзлєра, 1965 року народження, який назвався підполковником російської армії при захопленні міліції у Горлівці.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"За достовірними даними, до 2002 року Бєзлєр проходив службу в підрозділах ГРУ ГШ ЗС РФ, закінчив службу у званні підполковник. Після цього був направлений до України", - сказано в повідомленні.

 

"У лютому 2014 року з Безлєром було поновлено зв’язок з боку співробітників ГРУ ГШ ЗС РФ. На виконання їх вказівок зловмисник виїхав до АР Крим, де брав участь у силових акціях із захоплення військових частин, органів влади та управління", - повідомляє СБУ. 

 

"У квітні 2014 року Бєзлєр за завданням російської військової розвідки у складі диверсійної групи брав участь у захопленні будівлі УСБУ у Донецькій області, а пізніше у захопленні райвідділу МВС України у місті Горлівка", - повідомляє СБУ.

"На цей час Бєзлєр, ймовірно, перебуває у м. Горлівка у приміщенні захопленого терористами районного відділу міліції. Пересувається по місту у супроводі групи охоронців, озброєних автоматичною зброєю", - зазначає СБУ.

"Служба безпеки України попереджає, що вказана особа є небезпечним злочинцем. Просимо інформувати про його місце перебування правоохоронні органи України", - додали в повідомленні.

Українська правда






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"