Українська правда

НОВИНИ

У Краматорську російських вояків вигнали з телевежі, канали РФ вимкнули
18.04.2014 11:56
У Краматорську звільнили телевежу, захоплену російськими військовими напередодні, та вимкнули незаконно ввімкнені російські канали. Після перевірки та забезпечення безпечного доступу технічного персоналу, мають увімкнути трансляцію українських телевізійних каналів

У Краматорську звільнили телевежу, захоплену російськими військовими напередодні, та вимкнули незаконно ввімкнені російські канали.

Як повідомляє Концерн радіомовлення, радіозв’язку та телебачення, він спільно з Службою Безпеки України "забезпечили вимкнення з ефіру несанкціонованого мовлення російських телевізійних каналів, що розпочалося після захоплення російськими військовими радіо-телевізійної передавальної станції міста Краматорськ (с. Ясногоровка, вул. Кірова 699)".

Концерн уточнює, що російські військові 17 квітня захопили РТПС міста Краматорськ, вимкнули з ефіру українські канали та на їх частотах вивели в ефір російські.

Після звернення Концерну РРТ до СБУ та енергопостачальної організації зазначену передавальну станцію було знеструмлено.

"Через неможливість забезпечення несанкціонованого мовлення російських каналів загарбники залишили об’єкт", - повідомляє концерн.

Після перевірки та забезпечення спеціалізованими підрозділами МВС та Міноборони безпечного доступу на РТПС міста Краматорськ технічного персоналу, мають увімкнути трансляцію українських телевізійних каналів та провести аналіз завданих збитків.






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"