Українська правда

НОВИНИ

В СБУ вже переключились на блогерів
30.07.2010 13:35
Українського блогера Олега Шинкаренка викликають до СБУ на співбесіду.

 

Українського блогера Олега Шинкаренка викликають до СБУ на співбесіду.

Про це він написав в своєму блозі.

"До мене в кіноклуб прийшли люди, які представилися співробітниками Служби безпеки України", - розповів він.

"Участі в обговоренні картини гості не брали, а після фільму, коли вже всі глядачі розійшлися, один з них (а їх було троє могутніх кремезних хлопців) пред'явив мені своє посвідчення та спитав, чи не можу я завітати до них в СБУ на розмову зі слідчим", - пише Шинкаренко в своєму блозі.

"Коли я поцікавився, про що саме буде розмова, він сказав, що розмова стосуватиметься записів в моєму ЖЖ, які "оставили неприятный след в душе". У кого саме і які конкретно записи в моєму ЖЖ залишили неприємний слід, вони мені не повідомили, але поцікавилися, чи зможу я прийти до слідчого без повістки", - розповів блогер.

За його словами, він відмовився приходити без повістки, тому вони записали його адресу та телефон і пообіцяли принести наступного дня, тобто в п'ятницю.

У своєму блозі Шинкаренко останнім часом писав пости про приїзд патріарха Кирила, про Геннадія Кернеса та інших.

Як відомо, раніше СБУ викликало на подібні бесіди журналіста газети "Комерсант" Артема Скоропадського, активісток руху "FEMEN".

Також працівник СБУ зустрічався з ректором католицького університету у Львові і намагався схили до інформування студентів про відповідальність за протиправну діяльність під час акцій протесту.

Українська правда






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"