Українська правда

БЛОГИ

Айдер Муждабаєв: ГРИВНЯ ПРЯМУЄ КУРСОМ НА АЙСБЕРГ. Хтось грабує країну на користь Путіну
12.01.2020 20:33


"Українська промисловість уперше з 2015-го року впала на 7,5% за 11 місяців. Це результати міцної гривні. Так само, як і збільшення рівня безробіття та стимулювання міграційних процесів", – говорить експерт Економічного дискусійного клубу Олег Пендзин.

Давайте серйозно, без тролінгів, хайпів тощо.

Те, що ми спостерігаємо зараз в економіці України, є справжнім злочином. Я, звичайно, не знаю з чийого конкретно боку, хто конкретні злодії, але я впевнений, що цьому щиро аплодують у Кремлі. Якщо все й далі піде таким чином, у 2020 році відбудеться економічний крах і, можливо, навіть дефолт країни. І ось тоді всім буде не до тролінгу один одного за політичними переконаннями.

Щось мені підказує, що в цього запрограмованого самогубства України є конкретні бенефіціари з прізвищами. Які грають на курсі гривні та маніпулюють державними облігаціями на свою користь, а, за великим рахунком, на користь путіну. Я хочу запитати у влади, у спецслужбовців, чи ведуть вони якісь розслідування щодо цього державного злочину, а за суттю – зради. Бо, якщо ніхто у владі цього зараз не робить, то життя найближчим часом їх покарає так, як і не снилося ні з яких політичних підстав.

Терміново робіть висновки, ці всенародні веселі свята, які почалися навесні минулого року, мають шанси закінчитися зустріччю з нещадним айсбергом економіки.





^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"