Українська правда

БЛОГИ

Іван Крулько: ''Батьківщина'' підтримає всеукраїнську акцію протесту Національного штабу захисту рідної землі
13.12.2019 18:14


У вівторок, 17 грудня, о 9:00 "Батьківщина" долучиться до всеукраїнської акції протесту з розпродажу землі, яка пройде під стінами Верховної ради за участі аграріїв, профспілок, патріотичних політичних сил, волонтерів, ветеранів, небайдужих українців. Таке рішення було прийняте сьогодні на засіданні Національного штабу захисту рідної землі за участі Юлії Тимошенко та депутатів партії "Батьківщина".

"Минулий тиждень дав чітко зрозуміти, що ні на які компроміси із народом України президент Зеленський іти не буде, що ні до якої думки українців він не дослухатиметься. Він поставив жорстке завдання – до Нового року ухвалити закон про продаж української землі. Ми мусимо зупинити цей антинародний сценарій, а тому приєднуємось до всеукраїнської акції протесту", – пояснила позицію партії Юлія Тимошенко.

Штаб вимагає від президента Зеленського зняття з розгляду всіх законопроєктів, що дозволяють розпродаж сільгоспземлі, продовження мораторію на її продаж, проведення всеукраїнського референдуму щодо визначення волі народу, забезпечення викупу паїв державою за ринковою ціною у тих, хто хоче продати власну землю.

Штаб ухвалив звернення до українців із закликом об'єднатися задля захисту своєї землі, адже за Конституцією право розпоряджатися нею належить винятково українському народу, а не тимчасовим людям при владі.

На думку підписантів, дії президента Зеленського прямо загрожують продовольчій безпеці та національному суверенітету, позбавляють українців власної землі, а країну – майбутнього. Треба відстояти право людей бути господарями на власній землі!






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"