Українська правда

БЛОГИ

Тетяна Чорновол: Зеленський повертає Януковичу конфісковані 1.5 млрд. доларів
09.10.2019 18:17


Я зараз вам покажу, як виглядає реванш. Під час поїздки в США посадова особа України – керівник офісу президента Андрій Богдан від імені Зеленського зустрівся з кримінальним елементом – таким собі Семом Кісліним, у якого великий інтерес пограбувати Україну на 1.5 млрд. доларів.

Мова йде про так звані кошти Януковича, що були арештовані в Україні і конфісковані в державний бюджет в 2017 році. Після конфіскації цих коштів в Україні з'явився Сем Кіслін, що "почав качати" свої, нічим не підкріплені, права на ці кошти.

Цілком зрозуміло, ЩО це було, адже сам Федорович в попередні роки не ризикнув би з цим приїхати в Україну. А от Кіслін бігав по судах, корумпував НАБУ, намагався відсудити кошти. Але йому "обломалося". Та все це було за минулої влади.

На жаль, нинішня зустріч Богдана і Кісліна не обіцяє нічого хорошого. Адже, якщо Богдан зустрічається з сумнівною особою, що має в планах пограбувати Україну на величезну суму, значить вже прийняте рішення сприяти цьому. Адже, якби була принципова позиція не віддавати, то зрозуміло, що така поважна посадова особа, як Богдан, не зустрічалася б з усілякими шахраями.

Все ж елементарно: якщо зустрівся, то це означає, що вони вже рухаються вдвох. Напрямок визначено, залишилось лише "узгодити" деталі.

І цього варто було очікувати. Адже, коли Україна конфісковувала ці кошти, з іншої сторони проти їх конфіскації боровся Портнов. Саме він був найнятий "сім'єю" в Москві для організації протидії конфіскації. Він сподівався на успіх, використовуючи свої впливи в Україні, зокрема в правовій системі та п'ятій колонні. Але Портнов програв, не зважаючи на тривалу боротьбу: 1.5 млрд доларів таки були конфісковані в державний бюджет. Портнов, в результаті, не отримав гонорар, що (за моєю інформацією) складав 200 млн.доларів.

Однак, зараз Портнов отримав значний вплив і в турборежимі не лише повертає гроші Януковичу і собі гонорар, а також тішить свій збочений гонор, який постраждав в цій справі.

Це, до речі, основна причина його помсти Пашинському. Адже саме Пашинський був ініціатором і "бульдозером" конфіскації коштів Януковича в держбюджет. І Портнов комплексував, що програв Пашинському. Саме тому він з таким остервенінням домагався арешту Пашинського і кинув його за грати.

І це, до речі, Портнов здійснив не лише для власного збоченого гонору, а також для того, щоб порадувати українців, що хочуть голосних посадок.

Потішимось... А за тим – розплатимось!

Бо 1.5 млрд доларів, які Портнов за допомогою Богдана і Зеленського зараз витягне з бюджету України для Януковича (з пенсій, субсидій і соціалки) – це буде всенародна розплата за тотальне "зелене" голосування...

І це лише початок реваншу...

P.S:До речі, ініціативу Пашинського негайно конфіскувати арештовані активи янучар в 2015 році активно підтримував Президент Порошенко. Перша версія Законопроекту про спецконфіскацію народилася в АП. В переліку осіб, активи яких потрапляли під дію цього закону, було і прізвище ПОРТНОВ.





^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"