Українська правда

БЛОГИ

Олексій Братущак: Зеленський відмовив Тимошенко у прем'єрстві
11.07.2019 22:38


Юлія Володимирівна Тимошенко має найбільше здивуватися та обуритися баченням Вови Зеленського щодо посилення люстрації.

Вона ж знову хотілася повернутися у Кабмін, стати прем'єркою втретє.

У соцмережах поширюються ролики та постери про успіхи її урядів. Ось, наприклад, що намалював, здається, колишній студент, який вчився з підвищеною Тимошенко стипендією.



При цьому Тимошенко намагається грати на електоральному полі самого Зеленського. Відбирати голоси у його партії меседжем "Обрали народного президента – тепер давайте оберемо професійного прем'єр-міністра".



І тут Зеленський зі своєю заявою. Ну, ладно, хоче люструвати генпрокурорів та урядовців часів Порошенка. Але ж у немилість "народного президента" потрапили ще й усі депутати чинної Ради!

Ну може хоч одну кандидатку викреслить з переліку люстрованих? Та ні. Так і каже "Біло-сині, червоно-білі, помаранчеві, бордові, рожеві – насправді вони всі однієї масті. Їм усім фіолетово".

А тут ще ЗЕ!партійці заявляють – зі старими силами коаліції не хочуть. Такий собі подарунок до святкування 20 років "Батьківщини" Тимошенко.



Дивіться: Батьківщина – стара політична сила. Зі старими силами коаліції не буде.



Коротше, якось не складається у Юлії Володимирівни з Володимиром.

Єдине, що вселяє надію у біло-червоних – проблеми партії Зеленського. На монобільшість там вже не розраховують. Навіть оптимістичні сценарії дають "Слузі народу" до 180 штиків у фракції. І "Голосу" може бути недостатньо для створення коаліції.

І тоді доведеться якось задовольнити Тимошенко. Досвід Богдана є...

PS У Зеленського люблять робити те, що підтримується народом. Так от. Петиція на сайті президента щодо призначення Тимошенко прем'єром набрала вже 102 голоси. І це лише за 10 днів...





^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"