Українська правда

БЛОГИ

Олексій Рябчин: Владислав Бухарєв. Новий керівник Служби зовнішньої розвідки України.
11.06.2019 20:08


Сьогодні мого колегу по фракції Батьківщина генерал-лейтенанта Владислава Бухарєва призначили на посаду керівника Служби зовнішньої розвідки України. 

Провівши майже 5 років з Владиславом в одній фракції в мене не має сумнівів в його патріотичності та проукраїнський позиції.

Влад є бойовим генералом, який був на фронті в 2014 року.

І я точно знаю, що в нього є особисті рахунки з країною-агресором за загиблих побратимів на Донбасі та тимчасово відібраний Крим.

Одночасно я бачу організовану травлю у фейсбуці за нагороду від ФСБ РФ, яку Влад отримав за спільну спецоперацію з російськими, європейськими та американськими колегами по ліквідації наркотрафіку з Латинської Америки до Європи майже 15 років тому назад.

Ніхто не звертає уваги, що в нього також є такі ж самі нагороди від американських та європейських колег за боротьбу з наркотрафіком та організованою злочинністю.

Як і на те, що він є в кремлівському санкційному списку.

Тому спроба використати цей факт біографії нового очільника СЗР – лише епізод передвиборчої боротьби від залишків порохоботів, у яких ще залишились ресурси на вплив на масову свідомість у фейсбуці.

Я хочу публічно звернутись до свого колеги.

Владиславе, ти маєш публічно відповісти на запитання громадськості щодо особистих статків та статків своєї родини. Про свою попередню роботу в Податковій адміністрації. Про відносини з командою Володимира Зеленського.

Нові стандарти прозорості та вимоги до керівництва правоохоронних органів та спецслужб посилились після того, як люди Порошенко використовували владу для особистого збагачення. І суспільство буде вимагати цих відповідей.

Також хочу порадити – ти маєш розказати українцям про ті речі, які ти розповідав дуже вузькому колу. Хоча я і знаю, що ти не любиш про це згадувати.

Про спецоперацію в Красному Лимані.

Про те, як ти один з перших заходив у Слов'янськ.

Чому тебе звільнив Порошенко в 2014 році.

Чому ти повертався з війни в маршрутці.

І про твоїх побратимів, що першими загинули в боях на Донбасі.

Країна повинна знати про того, хто буде її захищати в наступні роки.

Бажаю тобі плідної праці!





^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"