Українська правда

БЛОГИ

Олексій Рябчин: Придворна соціологія Президента
20.03.2019 17:17


Щодня ми можемо бачити справжнє ставлення українців до президента Порошенка. В ході його передвиборчого турне містами України – Луцьк, Черкаси, Житомир, Чернігів, Івано-Франківськ, ... далі усюди громадяни масово демонструють своє обурення становищем в країні, покладаючи відповідальність за такий стан на Порошенка. Це не залишає йому можливостей для легітимної другої президентської каденції, однак водночас змушує президентських політичних технологів вдаватися до відчайдушних маніпуляцій аби створити враження у суспільстві, що шанси Порошенка переобратися ще не є нульовими.

Сьогодні, від імені Центру соціальних і маркетингових досліджень SOCIS, що входить в орбіту президентського політтехнолога та народного депутата від БПП Ігоря Гриніва, оприлюднено "результати соціологічних досліджень", з яких випливає, що нібито 25,5% опитаних, незалежно від того за кого вони самі збираються голосувати, вважають, що Порошенко залишиться президентом. Зрозуміло, що інтерв'юери не ставили питання: яким чином він цього досягне – законними чи ні.

Головною метою такої контраверсіяйної соціології є те, щоб посіяти у суспільстві сумніви стосовно реальності прагнень переважної більшості громадян змінити владу.

Та ця омана їй не допоможе!

Доля виборів вирішиться вже 31 березня. Приходьте і голосуйте, бо низька явка на руку режиму.





^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"