Українська правда

БЛОГИ

Віктор Уколов: Чому Тимошенко не скасує ПДВ?
14.03.2019 16:09


Відповідь на це питання, для мене є очевидною, бо насправді вона не збирається це робити!

Вперше Юлія Володимирівна пообіцяла ліквідацію ПДВ ще влітку 2007 року у своїй програмі "Український прорив". Ще тоді у розділі "підприємницький прорив" там була написана "чітка" обіцянка ліквідації ПДВ

Однак, після того як Тимошенко стала прем'єром, то вже почала говорити не про ліквідацію, а лише про зниження ПДВ, – такою була її заява 19 грудня 2008 року у програмі "Шустер Live" на телеканалі "Україна".

Проте вже наступного тижня після програми перший віце-прем'єр сухо відповів журналістам, що навіть зниження ПДВ не планується.

Так безславно закінчилися мрії підприємців на "прорив" і ліквідацію ПДВ.

Наразі цикл повторюється. Через 12 років у передвиборчій програмі на виборах 2019 року Юлія Тимошенко знову "чітко" написала:

"Ми скасуємо податок на додану вартість та введемо податок на реалізацію."

Але я впевнений, якщо її оберемо – майже гарантовано, вона від цієї обіцянки відмовиться. Хоча б тому, що Президент не має права своїми рішеннями встановлювати, або скасовувати податки. Бо всім відомо, що податки – у виключній компетенції Верховної Ради.

Може Тимошенко про це не знає? Думаю знає, але звично говорить неправду, обіцяючи те, що ніколи не зробить. Мабуть сподівається, що зможе знову всіх обдурити – головне ж щоб обрали?





^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"