Українська правда

БЛОГИ

Ірина Федорів: Ганьба Порошенка і Тимошенко: якого милого Аваков (=Захарченко) досі на посаді?
10.02.2019 00:38


9 лютого – це день, коли команди Ткандидатів у президенти Тимошенко і Порошенка вирішили стрімко помножити свої рейтинги на нуль.

Одиночний протест: у нас що можливо як у Путіна?

Наш колега Микола Виговський вирішив на форумі Порошенка розгорнути плакат ініціативи "Хто замовив Катю Гандзюк". І що з того вийшло?



Ганьбіще. При тому, що всіх попереджали, що плакати "Хто замовив Катю Гандзюк" будуть кочувати за кандиатами в президенти Порошенко і Тимошенко. Тобто це був не сюрприз ні для кого. І як вирішили реагувати? Неандертальці і політичні самогубці з командою оснащеною лапухами у вухах.

ТОПАЗ ДАЙ КОМАНДУ!!!

Те, що хтось видно нарадив Порошенку нести в ЦВК документи з чорного входу, бо на центральному незадовго до появи гаранта в ЦВК були плакати щодо Гандзюк – це просто сором. Щоб президента моєї країни вели через чорний вхід подавати документи...

І ми шукали доказів того, що гарант зайшов через центральний вхід... Нам їх не надали... Мрак...

Але те, що було в Порошенко на форумі – це ще півбіди.

Аваков – друг Тимошенко: Що сталося з тими, хто прийшов з плакатом до "Батьківщини"

Ті, хто надумали розгорнути плакати на заході Тимошенко, взагалі жорстко за це поплатилися. Їх замели в Подільське РУВС і застосували силу. Через 5 років після Революції Гідності там було так, ніби Янукович нікуди не їхав. Міністр МВС Аваков – соратник Тимошенко.

Ми з колегами поїхали туди, аби подивитися, що відбувається. Зустріли Володимира Фомічьова, який був у сєпарів в полоні більше року й якого дивом вдалося визволити. Людина, яка повернулася в Київ каже, що ніби сіла в машину часу і повернулася в 2013 рік...



З-під РУВС вирішили навідатися до Авакова додому. Звісно, що він знав про це і з високою ймовірністю звідти здимів. Принайнмі наша машина перша туди приїхала і там бігом-бігом закривали ворота й ніжки правоохоронців тупотіли під ворітьми.

У ворота стукали. Але Аваков і його рать вирішив не виходити.



Якісь двоє Робінів Гудів заходилися писати Авакову послання. Всього 4 слова: "Хто замовив Катю Гандзюк?". Може, треба було коротше і просто вказати напрямок, куди слід йти міністру внутрішніх справ...

Далі вирішили влаштувати найрезультативнішому міністру внутрішніх справ справжнє свято. Він ж у нас лідер за KPI-показниками в уряді. Переплюнув навіть Зубка, який валить всю галузь ЖКГ.

Тимошенко зробила заяву, що все, що відбувається – це провокації з боку Порошенка.



От саме той момент, коли ти думаєш: і ти теж разом з тими, хто поїхав пікетувати Авакова – провокація Поршенка? Що тут ще сказати?

Шановні політики, якщо шукаєте винних у тому, що сталося 9 лютого, – радимо дивитися частіше в люстерко. Там може критися відповідь.

Вже близько півночі з'явилася інфомрація про те, що "Батьківщина" нібито за день до цього вирішила рекомендувати голові Херсонської обласної ради піти з посади. Дуже дивним виглядає, що рішення нібито прийняли 8 лютого, тема резонансна, а в ЗМІ інформація з'явилася лише після того, як ми вирішили заїхати під РУВС та до Авакова.

Більше того, рух ЧЕСНО питав "батьківщинівців" на Херсонщині за кілька днів до цього і там чітко дали зрозуміти – включений режим "морозко".

Згодом вночі поліція повідомила, що всіх випустили без вручення підозр.

Набридло вже цього недоміністра і нєдоразумєніє в уряді вітати щороку влітку з новим роком бездіяльності.

Висновок: Авакова у відставку. Якщо до когось не доходить, що це найгірший міністр – то зробіть це хоча б, якщо не для людей, то з мотивів самозбереження.

Свого часу Янукович не відправив Захарченка у відставку. І чим це закінчилося?





^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"