Українська правда

БЛОГИ

Ірина Федорів: Операція ЙОЛКА. Влада забарикадувалася в Ірпені – боїться протестів через генплан
18.12.2018 10:34


Підходи до Ірпінської міськради забарикадувала "Муніципальна варта". Завтра на день Миколая депутати в Ірпені натхненні фігурантом антикорупціних розслідувань Володимиром Карплюком, будуть тягнути скандальний генплан. Це тотальна забудова всього, що тільки можна.



Партійці дерибанної політичної сили "Нові обличчя" бояться народного гніву і барикадують підходи до мерії.

Місцеві припускають, що завтра їм протистоятимуть тітушки.



Так звані громадські слухання вже відзначилися на всю країну. Там відмахали наближені до Карплюка люди руками за такий бажаний для забудовників генплан. Як виявилося, на сайт Ірпінської ради виставили кальку з генплану Очакова і навіть не прибрали ті речення, де йдеться про вихід до моря... Уявіть, як добре були обізнані з генпланом учасники так званих слухань? А вони пройшли блискавично.

Це вже стало предметом жартів 95 кварталу.

Прошу завтра всіх колег – приїдьте в Ірпінь. Тут завжди дерибанили. Але цього разу громада встала, активізувалася і готова боротися. Люди пишуть доручення виборців депутатам, щоб не голосували за такий генплан.

Політики швидко забувають, що таке прикритися йолкою, щоб провести політичні ігрища у своїх інтересах. Дні, коли встає громада або народ даються, на жаль, дорогою ціною...






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"