Українська правда

БЛОГИ

Іван Крулько: Президентський злам-2
14.11.2018 16:13


Юлія Тимошенко очолює рейтинг електоральних симпатій на президентських виборах-2019, випереджаючи удвічі найближчих конкурентів. Це свіжі дані соцопитування групи "Рейтинг", Центру Разумкова і КМІСу.



Соціологи відзначили стійкий тренд зростання рейтингу лідера "Батьківщини". А також, що вона є лідером симпатій в усіх областях, крім Донбасу, де більше підтримують Юрія Бойка.





Більше того, за результатами моделювання другого туру Юлія Тимошенко перемагає в усіх ймовірних електоральних парах, а в те, що вона буде наступним президентом вірить кожен п'ятий.



Це можна пояснити тим, що Юлія Тимошенко – єдиний кандидат у президенти, яка запропонувала експертам та громадянам долучитись до створення нового Суспільного договору та Нового Курсу для розвитку держави, що веде до миру, стабільності, розвитку, єдності та справедливості.

Натомість рейтинг нинішнього президента Петра Порошенка продовжує падати. Він програє всім можливим кандидатам на вихід у другий тур.

51,4% (!) українців, які збираються на вибори, не голосуватимуть за Порошенка у жодному випадку. Бо саме за час його каденції українці не лише не відчули покращення якості життя, а стали однією з найбідніших націй світу. Тоді як статки Порошенка зросли лише за цей рік у 8 (!) разів.

І це різко дисонує з тим, що ми бачимо на бордах про мову, віру і армію...





^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"