Українська правда

БЛОГИ

Олег Скрипка: Зустрінемо весну музичним шоу ''Зачаровані весною'' у Київській Опереті (фото)
17.02.2018 00:10


Весна – час радикального оновлення і креативних творчих експериментів. Водночас – це нагода реалізувати несподівані формати і нестандартні можливостІ для просування мистецького контенту. У перші два дні весни разом із Київським національним академічним театром оперети презентуємо нове музичне шоу – "Зачаровані весною".

В історії ВВ були десятки різноманітних проектів у різних жанрах. Але попри це, особисто завжди прагнув зануритися в оперету – найбільш сонячний театральний жанр у світі. Зрештою, моя мрія близька до здійснення. 1 та 2 березня відбудеться наше спільне із Київською Оперетою музичне шоу "Зачаровані весною".



Столична оперета, безперечно, знакова мистецька місцина. Вже майже століття вона дарує киянам і гостям міста вишукане мистецтво та позитивні емоції.

Наш проект є синергією різних мистецьких потенціалів. Трансформація року і класичної оперети створює унікальний сплав музики, театру і танцю. У Київській Опереті звучатимуть пісні ВВ, класика і світові хіти. Загалом у двох відділеннях шоу "Зачаровані весною" заспіваємо 24 композиції. У проекті задіяні солісти, балет та оркестр Національної оперети. Загалом – 50 музикантів оркестру, 30 танцівників балету, 10 хорових виконавців. Зустрінемо весну весело і гаряче. Переконаний, що подібні творчі колабораціі відкривають нові музичні обрії.

Днями провели чергову репетицію шоу із артистами оперети.
























^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"