Українська правда

БЛОГИ

Олексій Братущак: Заступника Труханова "звільнив" родич вора в законі "Антімоса"
16.02.2018 18:36


Усі вже згадали/дізналися, хто такий депутат БПП Голубов, який взяв на поруки Труханова? Ну тоді послухайте та подивіться, хто заступився за заступника Труханова Павла Вугельмана.

Це Олександр Пресман. За посадою – нардеп. Екс-регіонал.

Але краще його характеризує дещо інше. Назвемо це "колом спілкування". У цьому "колі" – вор в законі. Принаймні один.

Навіть я трохи забув цю історію. Мені здавалося, що в своїх інтерв'ю Пресман згадував про кількох друзів – ворів в законі. Але під час спілкування у суді цей нардеп мене виправив. Каже, що вор в законі йому не друг. А родич.



Пошукав цього "родича". Це – Антімос Кухілава, або просто – Антімос, або просто "кримінальний король України". "Коронован" ще в 1975-му, у 2009-му департований з України, повернувся рік тому.

Коротше, пощастило Пресману з родичем. А заступнику Труханова з поручителем.

Але був і інший нардеп, який "вписався" за Вугельмана. Теж цікава постать.

Щоб дочекатися другого поручителя суддя навіть оголосила перерву у засіданні суду на 15 хвилин. Чекали майже годину. Ну дуже потрібно було віддати підозрюваного на поруки...

Яким же було моє здивування, коли до зали суду увійшов Юрій Мірошниченко.



Виявилося, що екс-регіонал приїхав брати на поруки людину, яку взагалі не знає. З якою познайомився у суді.

"Підозрюваний пообіцяв мені, що буде сумлінно виконувати усі обов'язки, які покладені на нього судом. Я йому довіряю", – пояснив Мірошниченко судді.

Ага. У Мірошниченка вже був один персонаж, якому він довіряв. Віктор Янукович. Офіційно Мірошниченко був представником президента Януковича у Верховній Раді. Той так сумлінно виконував свої обов'язки, що довелося переховуватися у Росії.

Ну як суддя могла не віддати на поруки віце-мера Одеси таким пристойним людям? По очам же видно, що з такими людьми підозрюваний не втече. Ага...





^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"