Українська правда

БЛОГИ

Віктор Уколов: Реадмісія – нелегала депортували звідки прийшов
12.02.2018 21:21


Лише півроку тому, у вересні, ця людина на чолі групи прихильників, зневажила державний кордон України.

За цей час відбулась ціла серія юридичних поразок. Спочатку суди визнали законним позбавлення громадянства. Пізніше – відмовились надавати статус біженця апатриду.

Це можна зрозуміти, бо важко повірити, що йому загрожували у європейській Польщі і він рвався заховатися в Україні. Тим більше, що на захист пам'яті Степана Бандери він досить демонстративно не став. Навіть зараз, коли прийняли польський закон про криміналізацію "бандеризму.".

Але за кілька місяців перебування в Україні він його прихильники:

Заблокували центральну вулицю Києва і встановили намети. А потім розійшлися з наметового табору, залившивши кілька сотень практично порожніх "малих архітектурних форм" і повне враження бутафорної фальшивості своїх протестів.

Спожили (за даними слідства) не менше 200 тисяч доларів, отриманих від агента Сергія Курченка, що підтверджують записи розмов з "гаманцем Януковича" та відео передачі грошей.

Використали години ефірного часу та тисячі шпальт газет поширюючи між українцями ненависть, зневіру у власних силах і розбрат між учорашніми побратимами, які пліч-о-пліч пройшли євромайдан.

Що ж в результаті? Кілька відсотків рейтингу і поганий присмак, ніби хтось скористався твоєю країною на втіху непомітним ляльководам з Москви?

Реадмісія стала найгуманнішим виходом для Саакашвілі, якого цілком могли відправити вже сьогодні у реформовану ним грузинську тюрму.

Ніхто й не сподівається, що це примусить його мовчати, інакше б той літак полетів не на захід, а на південь, за великий Кавказ.

Реадмісія – це законний, виважений крок і одночасно жест утоми країни, яка має вистраждане право жити і розвиватись спокійно.

Єдине, що турбує, трохи шкода Польщу – будемо сподіватись Михайло не захоче займатись політикою ще в одній країні:)






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"