Українська правда

БЛОГИ

Дмитро Добродомов: НАЗК фальшує результати перевірок декларацій: ДОВЕДЕНО СУДОМ
14.11.2017 16:21


Сьогодні Печерський суд м. Києва не знайшов складу правопорушення в абсолютно фейкових звинуваченнях НАЗК щодо прочитаної мною лекції.

НАЗК склало на мене протокол через прочитану лекцію, за яку я отримав гонорар, сплатив усі податки та чемно вказав це у декларації. В агентстві вирішили, що лекція – це порушення Закону України "Про запобігання корупції". Проте статтею 25 цього Закону визначено, що народним депутатам дозволено займатися викладацькою діяльністю. Саме таке рішення виніс сьогодні суд.



Ба більше, навіть представники Генпрокуратури, як сторона звинувачення, визнали в ході судового засідання безглуздість звинувачення НАЗК щодо мене й оголосили про... законність моїх дій!

Аналогічну справу НАЗК порушувало проти працівниці НАБУ, яка також читала лекцію. У результаті, Апеляційний суд Києва виправдав її.

Тому, за результатами цієї справи можу зробити такі висновки:

- або в НАЗК працюють некваліфіковані кадри, й тоді виникає питання: за що вони отримують колосальні зарплати та премії із наших кишень?

- або це явний приклад політичного тиску на політиків, "неугодних" Банковій. І сьогоднішня заява працівника НАЗК Ганни Соломатіної щодо фальсифікацій перевірок декларацій ще один тому доказ.

Нагадаю, керівник Департаменту фінансового контролю та моніторингу способу життя НАЗК Ганна Соломатіна звинуватила голову агентства Наталію Корчак у фальсифікуванні результатів перевірок декларацій народних депутатів. Відповідні матеріали Соломатіна передала НАБУ.

За результатами сьогоднішнього суду я також звернуся до НАБУ, аби вони взяли до уваги таку "діяльність" НАЗК.

Моя декларація перевірена повністю, жодних порушень не виявлено. Навіть у прочитаній лекції сьогодні суд не знайшов нічого протизаконного. Тепер чекаю на повну та об'єктивну перевірку декларацій усіх депутатів, міністрів, суддів та правоохоронців.



Народний депутат України,

Секретар Комітету з питань запобігання і протидії корупції,

лідер партії "Народний контроль"

Дмитро Добродомов





^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"