Українська правда

БЛОГИ

Арсен Аваков: Довіра
05.08.2017 09:28


Напевно цю історію вже розповіли ЗМІ – і я не намагаюсь розповісти її краще. Розповім так, як її бачили ми.

Гліб, маленький хлопчик з важким захворюванням крові. Йому всього 4 роки і з яких вже рік він бореться з хворобою в лікарнях. У нього усміхнені очі, він майже завжди в захисній масці, веселий рухливий хлопчисько, добрий і сором'язливий. І... у нього є мрія... стати поліцейським! Бандитів і хвороби можна перемогти завзятістю і вірою в те що робиш – переконаний Гліб.

Журналісти "1 + 1" розповіли про хлопчика нам і глава Національної поліції Сергій Князєв на день народження хлопчика прийшов до нього до Охмадиту – подарував Глібу спеціально зшиту поліцейську форму та запросив прийти на свято поліції на Софійську площу.

... і лікарі дозволили. І Гліб з мамою прийшли на свято. І я, в присутності тисячі поліцейських зі всієї країни, вручив Глібу іменний поліцейський жетон. І Президент віддав команду поліцейському мотоциклістові – і Гліб – в повному захваті, під оплески поліцейських – на поліцейському мотоциклі з напарником виїхав на невелике патрулювання площі.

Маленька дитяча мрія збулася – мрія маленького українця, який вірить у зцілення від недугу, і... вірить в поліцію.

І ми щасливі. І це важливо та цінно для нас!









А поліцейським я вчора сказав, найважливіше як на мене:

Ми йдемо шляхом реформ, міняємо поліцейські структури – змінюємося самі. І – слава Богу – є перші позитивні результати – поліпшуються показники і статистика. Це важливо, але це далеко не головне – будь-які результати в новій поліції будуть грунтуватися на довірі людей! Без цього нічого не вийде.

Немає нічого дорожчого у вашій поліцейської роботі, ніж довіра людей поліції. Довіра Гліба і довіра людей – безцінні. Цінуйте цю довіру! Боріться за нього і бійтеся його обдурити!

Глібу ми всі бажаємо одужання! І будемо допомагати йому чим можемо в боротьбі з хворобою. А як впорається – чекаємо в поліції!

ФБ автора





^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"