Українська правда

БЛОГИ

Віктор Уколов: До уваги ініціаторів референдуму: сміятися з жартів про євреїв – огидно.
20.04.2017 15:52


Дякуючи блогу Олексія Братущака ми побачили те, що мабуть не призначалося для широкого розголосу – як ініціативна група проведення референдуму про землі разом з лідерами двох партій Юлією Тимошенко і Олегом Тягнибоком посміялися над примітивним жартом про євреїв .

Юлія Тимошенко точно не єврейка – не майте ні найменшого сумніву. Я також не єврей – у мене є просто друзі-євреї, тому після такого жарту я просто вийшов би з залу, а не сміявся б до сліз. Але вчора з залу не вийшов ніхто.

Сміятися над таким жартом – це огидно, Юліє Володимирівно, мені жаль, що Ви цього не розумієте.

...

Судячи з гасел про землю Батьківщина стає соціалістичною і при цьому координує свої дії з націоналістами, а тепер ще й сміється з жартів про євреїв... Сподіваюсь ми не побачимо, як по нашій країні знову крокує націонал-соціалізм?

Я думаю питання є принциповим – ми всі українці, незалежно від етнічного походження і довжини носів. (зрештою, Григян – це також прізвище, що має вірменські, а не українські етнічні корені.)

Неприпустимо сміятися над етнічним походженням людини, незалежно мова про євреїв, вірмен чи грузин. Кожен політик, який хоче мати перспективу, має раз і назавжди відмовитись від етнічного поділу.

І ще – націоналізм і патріотизм визначається не прізвищем, не етнічним походженням і навіть не заявами – а виключно діями.





^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"