Українська правда

БЛОГИ

Андрій Білецький: Блокада та шахтарі-терористи
17.02.2017 13:05




Вчора з'явилася вкрай дивна "оперативна" інформація від ГУР МО України.

Виявляється, "терористичні бандформування" поповнюють свої ряди за рахунок шахтарів, звільнених з шахт, які були закриті в результаті української блокади.

Таким чином, доблесні українські розвідники знайшли рецепт перемоги над ворогом – треба дати йому роботу! І нікому буде воювати! Думаю, наступною сентенцією буде аргумент влади про те, що ніяк не можна закривати Липецьку фабрику, бо з безробітних шоколадників створюється Липецька бригада для відправки на Донбас!

Якщо серйозно, то, по-перше, шкода, що аргументи російської і вітчизняної кабмінівсько-президентської пропаганди ретранслює український ГУР МО.

По-друге, владі, яка остаточно прокралася та забрехалася, аби зняти питання стосовно блокади, краще пояснити як проходило ціноутворення на електроенергію, хто закуповував і давав закуповувати вугілля за завищеними цінами, залізши в кишеню до кожного українця? Навіщо так багато і активно брехали всі: Президент, прем'єр і профільний паливно-енергетичний міністр про вигадану формулу "Роттердам плюс" і диверсифікацію? І головне – хто за це відповість, хто сяде в тюрму і коли українцям повернуть гроші з вугільно-енергетичної оборудки?

Я не думаю, що хтось з блокадників хоче знищити енергетичний сектор чи металургійну промисловість країни, але блокада викрила величезну фінансову аферу влади і відповісти за це обов'язково доведеться! І нісенітниці про "шахтарів-бойовиків" не допоможуть цього уникнути!





^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"