Українська правда

БЛОГИ

Олексій Гарань: Реанімувався Юрій Мірошниченко – той, хто виправдовував закони 16 січня
02.09.2015 00:06


Сьогодні на УП з'явився пост Юрія Мірошниченка із закликом до Любові. В наступному пості він обіцяє детально проаналізувати основи християнсько-демократичної ідеології...

Це той самий Юра, який був представником Януковича у парламенті, послідовно виправдовував всі його дії, голосував за закони 16 січня. Він не пішов демонстративно із посади, коли на Майдані пролилася кров. Лише ПІСЛЯ повалення Януковича, він пролив "крокодилячі сльози" в ефірі. Але замолювати гріхи у монастир не пішов. Він належав до Партії регіонів, яка не тільки взяла участь в антиконституційному заколоті 16 січня, пролила кров Небесної Сотні, але й голосувала за анексію Криму, фінансувала сепаратизм і тероризм у Донбасі. Разом з іншими причетними до крові Небесної сотні і тисяч українців, він у складі "Опоблоку" тепер сидить у парламенті.

Сподіваюся, що Аваков і Шокін швидко знайдуть винних в злочинній організації вчорашньої трагедії. Це конче необхідно, щоб зникла будь-яка можливість ще раз спробувати розпалити громадянський конфлікт в центрі української столиці. Так само сподіваюся, що буде покараний бодай хтось, хто брав участь в антиконституційному заколоті 16 січня, пролив кров Небесної Сотні, голосував за анексію Криму, фінансував сепаратизм і тероризм у Донбасі.

Тим більше це потрібно напередодні місцевих виборів. Люди можуть терпіти економічні негаразди, але вони не мають втратити віри у справедливість.





^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"