Українська правда

БЛОГИ

Руслана Лижичко: Марш прапорів проти тероризму
28.07.2014 16:57


Вчора відбувся Марш проти тероризму.

У Києві хода пройшла від Посольства Нідерладнів, біля якого досі знаходиться море квітів і свічок. У марші взяли участь люди різних країн світу, що проживають чи працюють зараз в Україні, – від Індїї до Бразилії. Були також українці зі Слов'янська. Такі ж марші та акції відбулись в Варшаві, Парижі, Торонто.



За моєю інтуїтивному суб'єктивною версією,

Боїнг777 – навмисне вбивство і є частиною спецоперації Путіна та російських спецслужб для того, щоб розхитувати ситуацію та розпалювати війну. Як тільки складається ситуація щодо примирення або заспокоєння, обов'язково обираються такі методи, після яких починається обурення людства

Мій висновок: літак, у якому летіло стільки дітей і лікарів, є показовим і символічним вбивством того, що найбільше цінне людству. Так діють чорні технології. Це є замах на світлі образи. Я (на рівні інтуїції) вбачаю одні й ті самі методи між звірячим побиттям студентів, яке відбулося на самому пам'ятнику Незалежності України, коли студенти співали гімн України і пробували захиститися українським прапором і тим, що збили літак, в якому летіла така кількість дітей і медиків.

Я вважаю, що це – психологічно прорахована спецоперація. Це був свідомий замах саме на таких людей, які летіли в такому літаку.

Вважаю, що родичі загиблих мають повне право подати в суд на вбивць.

Якщо ви згідні з моєю думкою, від пишіть мені або розповсюджуєте її далі.

Зрештою, така точка зору має право на життя.






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"